TIP: If you are to follow a recipe, first of all read it through in order to understand what the whole recipe demands, and the instructions, and directions given. Organizing the recipe steps sequence in your mind will help to make the process easier, and will assure its outcome success.
First of all make "The Mise en Place". It is a French phrase that means organizing, preparing, and arranging all the ingredients, equipment, and utensils needed to prepare a recipe. The ingredients should be cleaned, measured, weighed, chopped, and organized individually in small containers, accordingly to the recipe specifications.The equipment and utensils such as pans, pots, spatulas, mixers etc that are to be used should be handy and ready to be used. Also the oven should be preheated as recipe specifications.
Cooking needs organization. If things are neatly organized before to prepare a recipe, you are to save time and effort. This will expedite the process, and your dish will be executed successfully.
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Dica: Quando se vai fazer uma receita, primeiro deve-se ler e entender o que a receita esta pedindo, e as instrucoes de como ser feita. . Organizar na sua cabeca a sequencia dos passos, para agilizar o preparo da mesma, e garantir o sucesso do prato.
Primeiro se faz o "Mise en place" frase Francesa que significa organizar, preparar, arrumar todos os ingredientes e equipamentos necessarios para o preparo do prato. Os ingredientes devem ser limpos, medidos, pesados, cortados e organizados separadamente em pequenas vasilhas, de acordo com as especificacoes da receita. E os equipamentos e utesilios a serem usados na receita como panelas, espatulas, multi processador etc devem ser colocados a sua disposicao e preparados para uso, assim como o forno deve ser pre aquecido.
Cozinhar exige organizacao. Se voce organizar tudo antes, voce economiza tempo, e tudo fica mais facil, para o seu prato ser executado com sucesso total.
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